dressy ulljakke

Denne bloggen skal ikke bare handle om barneklær, men det er nå enda slik at voksenstrikk tar litt lenger tid og dermed blir det litt lenger mellom prosjektene. Når det er sagt… endelig kan jeg vise fram denne ulljakken! Monterte den ferdig i helgen og den har allerede fått luftet seg i disse kalde høstdagene. Oppskriften er fra boken strikk til mamma og mini av Charlott Pettersen. Boken har masse fine oppskrifter både til voksen og barn, anbefales på det varmeste.

DSC_0363

Jakken er strikket på rauma gammelserie. Det er et fast garn som gir mye struktur og fasong til jakken. Det er derimot ikke så mykt så jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke den mest som en utejakke. Jakken strikkes på dobbel tråd så den er absolutt overkommelig. Jeg strikket størrelse small og brukte 16 nøster. Dette garnet er foholdsvis billig, totalt ca. 500 kr. Mønsteret er enkelt, perlestrikk hele veien så denne kan strikkes uten mye konstentrasjon.

Det er noen småfeil i oppskriften i boka så for dere som strikker denne jakka, husk å sjekke korrekturen fra forlaget som ligger på nettsiden.

Reklamer

2 thoughts on “dressy ulljakke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s